A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

ДЛЯ МЕШКАНЦІВ ЗВАНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ У ДНІПРІ ОРГАНІЗОВАНО ПРИЙОМ ЛІКАРЯ-ТЕРАПЕВТА

Дата: 26.07.2023 20:17
Кількість переглядів: 54

Фото без опису

26 липня у приміщенні Консультативно-координаційного центру підтримки цивільного населення Бахмутського району «Бахмутський район єднає м. Дніпро» в межах Меморандуму про співпрацю Бахмутської районної військової адміністрації та Званівської сільської військової адміністрації й за сприяння міжнародної гуманітарної організації «Міжнародний комітет порятунку» організовано прийом лікаря-терапевта для жінок репродуктивного віку Званівської громади. Жінки та дівчата отримали консультації  щодо репродуктивного здоров'я, гендерно-зумовленого насильства й інших питань.

Зустрічі з фахівцями у сфері медичних послуг, соціального захисту, пенсійного забезпечення, працевлаштування, які регулярно організовує Консультативно-координаційний центр підтримки цивільного населення Бахмутського району «Бахмутський район єднає м. Дніпро», допомагають нашим землякам підвищити рівень обізнаності щодо прав і можливостей ВПО, сприяє їх соціалізації на новому місці та дозволяє почувати себе більш спокійно і впевнено.

Висловлюємо щиру вдячність всім організаціям-партнерам за плідну співпрацю, злагоджену роботу та турботу про наших людей.
Тримаймо стрій разом!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора