A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

ПІД ВИБУХАМИ «БІЛІ ЯНГОЛИ» ЕВАКУЮВАЛИ З ТОРЕЦЬКОЇ ГРОМАДИ П’ЯТЬОХ МАЛОЛІТНІХ ДІТЕЙ

Дата: 25.07.2023 14:01
Кількість переглядів: 43

Фото без опису

З смт. Щербинівка Торецької громади співробітники поліції вивезли двох жінок і їхніх дітей: 10-річну Надійку, 4-річного Миколу, 9-річних Володимира й Марка та найменшого Сергія, якому лише 1 рік. Малечу забирали на броньованому транспорті та в спеціальних дитячих бронежилетах. Наразі обидві родини  у безпеці, – повідомляє відділ комунікації поліції Донецької області.

 

До лінії фронту звідси лише 10 км. Шлях до населеного пункту прострілюється окупантами. Дорогою за родинами поліцейські потрапили під артилерійський обстріл. Снаряди вибухали в 100 метрах від автівки. Попри небезпеку правоохоронці продовжили рятувальний рейс, бо знали, що  на них чекають діти.

 

Із зібраними речами мешканці вже чекали на «білих янголів». Евакуація відбувалася у прискореному темпі, адже щохвилини могло «прилетіти». Правоохоронці доставили дітей разом з мамами до Краматорська, звідки вони вирушили до безпечного регіону країни.

 

https://dn.npu.gov.ua/news/pid-vybukhamy-bili-ianholy-evakuiuvaly-z-toretskoi-hromady-5-malolitnikh-ditei?fbclid=IwAR2H-q-2eSDS7y98S8fvarRNvVWqXsFFoIXZbRNuuTdZHcZ-KJElOnlFfiI

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора