A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

ДЛЯ МЕШКАНЦІВ БАХМУТСЬКОГО РАЙОНУ У ВІННИЦІ ОРГАНІЗОВАНО ВІДВІДУВАННЯ МІСЦЬ СІМЕЙНОГО ВІДПОЧИНКУ ТА ДОЗВІЛЛЯ

Дата: 24.07.2023 14:19
Кількість переглядів: 48

Фото без опису

Консультативно-координаційний центр підтримки населення «Бахмутський район єднає» у м. Вінниця завдяки співпраці із закладами культури організовує цікаве дозвілля для дітей та дорослих з нашого району.                                 

 

Днями діти разом з батьками знову відвідали Центральний міський парк  ім. М. Леонтовича, побували у планетарії, де візуальні ефекти допомагають, поринути у велич і розмаїття Всесвіту. А потім була екскурсія по Вінницькому парку мініатюр «Міні Вінниця», де вони із захопленням роздивлялися відомі архітектурні шедеври в малих, але детально виконаних варіантах. На завершення прогулянки по міському парку діти  покаталися на атракціонах, і це для них був найочікуваніший та  найяскравіший момент, сповнений радості та безтурботності.

 

22 липня  навіть дощ не завадив нашим землякам відвідати Вінницький академічний обласний театр ляльок. Діти із батьками подивилися казку «Мишка та рожева стрічка», яка навчає бути добрими та турботливими по відношенню один до одного, щоб наше життя було наповнене радістю та гармонією.

 

Щиро дякуємо керівництву закладів культури у м. Вінниця за плідну співпрацю та підтримку вимушених переселенців із Бахмутського району.

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора