A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

В «ОСВІТНЬОМУ ПРОСТОРІ» БАХМУТСЬКОГО РАЙОНУ ВІДСВЯТКУВАЛИ МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

Дата: 01.06.2023 16:20
Кількість переглядів: 48

Фото без опису

 

1 червня «Освітній простір» Бахмутського району, що був створений за ініціативи очільника Бахмутського району Сергія Кальяна і керівництва Сіверської та Торецької міських військових адміністрацій, гостинно зустрічав дітей Торецької громади, які зараз з батьками проживають у Дніпрі.

 

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей для них за сприяння Торецької міської військової адміністрації було підготовлено святкову конкурсно-розважальну програму «Хай щастю дитини не буде кінця» з казковими героями, рухливими іграми, веселими завданнями та загадками.

 

На свято до дітей завітали радник голови Донецької облдержадміністрації Тамара Лук’янчук, начальник управління соціального захисту населення Бахмутської райдержадміністрації Наталя Антипенко та начальник відділу культури Торецької міської військової адміністрації Юлія Воронцова.

Тамара Лук’янчук привітала малечу з Міжнародним днем захисту дітей та вручила сувеніри на згадку про це свято.

 

Дякуємо всім, хто в умовах воєнного часу знайшов можливість порадувати наших юних земляків, влаштувати для них веселе свято.

 

Також нагадуємо, що робота «Освітнього простору» Бахмутського району спрямована на підтримку дітей з родин ВПО та сприяння їхньому всебічному розвитку. В осередку проводять консультації та надають практичну допомогу логопед і психолог. Якщо є потреба в комплексному обстеженні мовлення дітей, звертайтеся за телефоном 050 864 68 95.

 

«Освітній простір»  Бахмутського району розташований за адресою:

м. Дніпро, пр-т Дмитра Яворницького, 36;

режим роботи: понеділок – п’ятниця 10.00 – 16.00;

      субота 10.00 – 13.00;

      неділя – вихідний.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора