A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

ПРИВІТАННЯ ГОЛОВИ БАХМУТСЬКОЇ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ, НАЧАЛЬНИКА РАЙОННОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ ЗІ СВЯТОМ ВОСКРЕСІННЯ ХРИСТОВОГО

Дата: 15.04.2023 18:05
Кількість переглядів: 92

Фото без опису

 

Шановні мешканці Бахмутського району! Дорогі земляки!

Прийміть сердечні вітання зі світлим святом Воскресіння Христового!

 

Уже другий рік поспіль найбільше християнське свято ми відзначаємо у воєнний час, коли у жорстокій боротьбі з агресором український народ відстоює не лише свою державність, право жити вільно на рідній землі, але й захищає загальнолюдські духовні та моральні цінності.

 

Свято Воскресіння Христового, Великдень – це величне свято, що  символізує непереможні сили добра, світла та істини.

Сьогодні ці одвічні цінності надихають нас бути стійкими і мужніми, зміцнюють віру в перемогу України над силами зла, темряви і  беззаконня.

Згуртовані, як ніколи, українці разом захищають свою свободу і гідність, обравши шлях правди і справедливості. У помислах і молитвах, звернених до Бога, ми просимо про мир на благословенній українській землі, й наша віра  в перемогу України незламна і непохитна.

У день Воскресіння Христового бажаю всім вам бути при доброму здоров’ї, зичу миру, злагоди, прихильності долі та Божої благодаті. Нехай Благодатний Вогонь сяє у ваших серцях, захищає від тяжких втрат на життєвому шляху й надихає на добрі праведні справи.

Христос Воскрес!

 

З повагою,

голова Бахмутської райдержадміністрації,

начальник районної військової адміністрації                                      Сергій КАЛЬЯН


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора