A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

СЕРГІЙ КАЛЬЯН ПРОВІВ НАРАДУ ЩОДО ВПРОВАДЖЕННЯ НА ТЕРИТОРІЇ БАХМУТСЬКОГО РАЙОНУ ДОДАТКОВИХ ЗАХОДІВ ЗАДЛЯ БЕЗПЕКИ НАСЕЛЕННЯ ПІД ЧАС ВЕЛИКОДНІХ СВЯТ

Дата: 15.04.2023 16:55
Кількість переглядів: 76

Фото без опису

 

15 квітня, напередодні Великодня, голова Бахмутської райдержадміністрації, начальник районної військової адміністрації Сергій Кальян провів нараду щодо виконання рішення Ради оборони Донецької області про впровадження додаткових заходів задля  безпеки  цивільного населення під час Великодніх свят. У нараді взяли участь перший заступник голови райдержадміністрації Роман Большаков, начальники військових адміністрацій населених пунктів Бахмутського району, представники районних структурних підрозділів Національної поліції та ДСНС. На нараді визначено механізм взаємодії усіх гілок влади і служб району для забезпечення вимог військового командування щодо заборони проведення масових заходів у період Великодніх свят з метою уникнення скупчення населення під час проведення богослужінь і  релігійних обрядів у культових спорудах релігійних організацій та на прилеглих до них територіях.

 

Звертаємо увагу мешканців, які залишаються у громадах: 15-16 квітня на території Бахмутського району, як і на Донеччині, комендантська година діє з 21 00 до 05.00. Під час дії комендантської години прихожанам заборонено знаходитись у храмах й інших культових спорудах і на прилеглих до них територіях.

З метою уникнення загрози для життя людей та запобігання провокацій релігійним організаціям району рекомендовано проводити богослужіння онлайн і не допускати скупчення людей у культових будівлях,  на прилеглих територіях під час проведення богослужінь і релігійних обрядів.

Представники правоохоронних органів нестимуть чергування біля культових споруд і дбатимуть про неухильне дотримання вимог комендантської години і обмежень, встановлених на період Великодніх свят.

 

Також населенню громад слід знати, що через ведення активних бойових дій та загострену безпекову ситуацію в районі відвідування кладовищ цими днями заборонено, адже кладовища нерідко ставали мішенями для окупаційних військ рф і піддавалися інтенсивним обстрілам.

 

Крім питань, пов’язаних із впровадженням додаткових заходів задля  безпеки громадян під час Великодніх свят, на нараді розглянуті питання оборони території району, укріплення фортифікаційних споруд, а також забезпечення гуманітарною допомогою мешканців, які евакуювалися до безпечніших регіонів країни, й тих, які залишаються у прифронтових населених пунктах.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора