A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ, РЕЛІГІЙНИХ ОРГАНІЗАЦІЙ БАХМУТСЬКОГО РАЙОНУ: НЕ ПОРУШУЙТЕ ВСТАНОВЛЕНИХ НОРМ ПІД ЧАС ВЕЛИКОДНІХ СВЯТ!

Дата: 14.04.2023 15:05
Кількість переглядів: 80

Фото без опису

 

На виконання рішення Ради оборони Донецької області від 13 квітня 2023 року про організацію виконання вимог військового командування щодо заборони проведення масових заходів з нагоди Великодніх свят з метою уникнення скупчення населення під час проведення богослужінь та релігійних обрядів і церемоній у культових будівлях релігійних організацій і на прилеглій території начальником Бахмутської районної державної адміністрації, районної військової адміністрації видано розпорядження  від 14.04.2023 № 43 «Про забезпечення виконання рішення Ради оборони Донецької області».

 

Згідно з розпорядженням 15-16 квітня 2023 року на території Бахмутського району забороняється проведення масових заходів під час Великодніх свят з метою уникнення скупчення населення під час проведення богослужінь і релігійних обрядів, церемоній у культових будівлях релігійних організацій та на прилеглих територіях.

 

Забороняється перебування громадян у період дії комендантської години в культових будівлях релігійних організацій і на прилеглих до них територіях.

Нагадуємо, у період з 15 квітня 2023 року до 16 квітня 2023 року комендантська година розпочнеться, як зазвичай, з 21 години 00 хвилин і триватиме до 05 години 00 хвилин.

 

На виконання вимог військового командування під час Великодніх свят забороняється відвідування кладовищ й інших місць поховань на території громад Бахмутського району. 

 

Релігійним організаціям Бахмутського району рекомендовано під час Великодніх свят проводити богослужіння онлайн і не допускати скупчення громадян у культових будівлях і на прилеглих територіях під час проведення богослужінь, релігійних обрядів, церемоній та процесій.

 

Шановні мешканці Бахмутського району!

Будьте відповідальні та не порушуйте встановлених норм!

Бережіть життя своє та близьких людей!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора