A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Колектив Бахмутської районної державної адміністрації вітає голову Бахмутської райдержадміністрації, начальника районної військової адміністрації Сергія КАЛЬЯНА з Днем народження

Дата: 03.02.2023 09:10
Кількість переглядів: 88

Фото без опису

 

Шановний Сергію Пантелійовичу!

 

Щиро вітаємо Вас із Днем народження!

 

Ви очолюєте  Бахмутський район у дуже складний для нашої країни час. Війна, яку на українській землі підступно розв’язала рф, від керівника будь-якого рівня вимагає мобілізації фізичних і моральних сил.

 

Ваша робота відповідальна і напружена, межує з ризиком для життя, адже наш район – найгарячіша точка на мапі воєнних дій. Ви доклали чимало зусиль для підвищення обороноздатності району, сприяли у забезпеченні підрозділів територіальної оборони і  військових ЗСУ.

 

З перших днів збройного російського вторгнення Ви прагнули допомогти мирним мешканцям району, аби вони не залишилися в розпачі наодинці з викликами воєнного часу. Ви особисто допомагали евакуйовувати людей із зони бойових дій. Завдяки Вашій ефективній комунікації та плідній співпраці з обласною військовою адміністрацією, міжнародними та всеукраїнськими благодійними фондами і організаціями до громад доставляється гуманітарна допомога. Спільно з очільниками військових адміністрацій Бахмутського району Ви вирішуєте безліч гуманітарних питань: доставляєте мешканцям прифронтових міст і сіл продукти, ліки, генератори, «буржуйки», теплі ковдри, сприяєте організації виплати громадянам пенсій та інших соціальних виплат, гарантованих державою. Одним словом, робите все можливе, аби поліпшити становище мешканців, які нині залишаються в зоні проведення бойових дій, а також внутрішньо переміщених осіб з Бахмутського району, які проживають у різних куточках України.

 

Шановний, Сергію Пантелійовичу! Хай і надалі витримка, сила духу і працьовитість додають Вам наснаги для роботи з повною віддачею, для реалізації професійних планів і  досягнення поставленої мети.

 

Бажаємо Вам відмінного здоров’я, мирного неба,  родинного щастя, добра і всіляких земних благ. Нехай поруч з Вами завжди будуть люблячі рідні люди та надійні друзі, а  життя відкриває нові широкі горизонти.

 

З Днем народження!

 

З повагою,

колектив Бахмутської райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора