A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

УВАГА! ОГОЛОШУЄТЬСЯ ЩОРІЧНИЙ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС УЧНІВСЬКОЇ ТВОРЧОСТІ, ПРИСВЯЧЕНИЙ ШЕВЧЕНКІВСЬКИМ ДНЯМ!

Дата: 26.01.2023 14:02
Кількість переглядів: 78

Фото без опису

 

На виконання Указу Президента України від 22 березня 2002 року № 284 «Про Всеукраїнський конкурс учнівської творчості» оголошується щорічний Всеукраїнський конкурс учнівської творчості, присвячений Шевченківським дням.

 

Конкурс проводиться у визначені терміни відповідно до Положення про Всеукраїнський конкурс учнівської творчості, затвердженим спільним наказом Міністерства освіти і науки України, Міністерства культури і мистецтва України, Державного комітету України у справах сім’ї та молоді від 29 серпня 2003 року № 585/529/875 «Про затвердження Положення про Всеукраїнський конкурс учнівської творчості» та зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 09 вересня 2003 року № 779/8100.

 

Інформацію у цифровому вигляді щодо творчих робіт переможців 2-го туру Конкурсу у номінаціях «Образотворче мистецтво» та «Декоративно-прикладне мистецтво» (по 3 роботи у кожній номінації) необхідно надіслати до 3 лютого 2023 року до Комунальної установи культури «Донецький обласний навчально-методичний центр культури».

 

УВАГА! Вимоги до оформлення конкурсних робіт і супровідних документів, які надсилаються на Всеукраїнський конкурс належним чином, а саме:

  1. фото творчої роботи повинно бути виконано на однотонному фоні;
  2. роботи направляються у вигляді електронного зображення високої якості у форматах jpg, tif, raw (розмір файлу – більше 2 МБ);
  3. кожна об’ємна робота повинна бути сфотографована в різних ракурсах;
  4. всі файли конкурсних робіт повинні бути підписані наступним чином: назва номінації, ПІБ автора, назва роботи.

 

До участі в Конкурсі не приймаються фото робіт з екрану або скріншоти із застосуванням jpeg-компресії, а також надіслані через Messenger, Viber, WhatsApp або іншим способом, крім електронної пошти.

Витяг з протоколу спільного засідання журі з підписами всіх членів журі, завірений печаткою організації, що відповідає за проведення Конкурсу, надсилається на електронну адресу psmnz.doumck@gmail.com.

До витягу додається список переможців 2-го туру конкурсу, який оформлюється за встановленою формою з кожної номінації окремо.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора