A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

ЗАВДЯКИ СПІВПРАЦІ З ПОЛЬСЬКИМИ ПАРТНЕРАМИ ДО БАХМУТСЬКОГО РАЙОНУ ДОСТАВЛЕНА ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА ДЛЯ ОБЛАШТУВАННЯ ПУНКТІВ НЕЗЛАМНОСТІ

Дата: 19.01.2023 10:18
Кількість переглядів: 84

Фото без опису

Завдяки співробітництву Бахмутської райдержадміністрації, районної військової адміністрації з Łukasz Wojdała prezes ESET Polska sp. z o.o.ul., Благодійним фондом  Fundacja S.O.S UKRAINA до Бахмутського району прибула гуманітарна допомога: матраци для облаштування пунктів незламності.

Сьогодні наш Бахмутський район – найгарячіша точка на мапі війни, яку на українській землі розв’язала рф. Проте у громадах залишаються мешканці, й районна та місцева влада у співпраці з благодійними організаціями та фондами піклуються про їхню безпеку, забезпечують речами першої необхідності, в тому числі облаштовують пункти незламності, де люди можуть не лише зарядити свої мобільні телефони, ліхтарики, але й зігрітися, відпочити та навіть переночувати.

Керівництво Бахмутської райдержадміністрації, районної військової адміністрації висловлює глибоку повагу і щиру вдячність польським партнерам Łukasz Wojdała prezes ESET Polska sp.zo.o.ul., Благодійному фонду  Fundacja S.O.S UKRAINA та особисто керівнику Wiktor Woźniak за плідну співпрацю та надання гуманітарної допомоги громадам району.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора