A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

ЗАВДЯКИ ГУМАНІТАРНОМУ ШТАБУ БАХМУТСЬКОГО РАЙОНУ ДОСТАВЛЕНА ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА ДЛЯ ЗАКЛАДІВ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я СІВЕРСЬКОЇ, ЧАСОВОЯРСЬКОЇ ТА ТОРЕЦЬКОЇ ГРОМАД

Дата: 17.01.2023 16:06
Кількість переглядів: 87

Фото без опису

Завдяки співпраці Бахмутської райдержадміністрації, районної військової адміністрації, Гуманітарного штабу Бахмутського району з Благодійним фондом «Наш дім – Європа» та Інтернаціональним гуманітарно-благодійним об’єднанням «Проект Костянтин» до району прибула гуманітарна допомога для закладів охорони здоров’я у м. Часів Яр і м. Сіверськ, КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» м. Торецька: перев’язувальний матеріал, антисептичні розчини, антисептики для рук, краплі для очей, розчин йоду, голки і шприци 3мл, медичні маски одноразові, медичні рукавички, засоби для пересування маломобільних пацієнтів (милиці та ходунки) й інше медичне оснащення.

 

Через ведення активних бойових дій на території Бахмутського району, інтенсивний обстріл міст і сіл російськими окупантами у громадах вкрай загострена безпекова ситуація. У таких умовах районна та місцева влада спільними зусиллями вирішують гуманітарні питання задля поліпшення умов проживання мешканців, які за різних причин й досі не евакуювалися. Одним із нагальних питань є забезпечення закладів охорони здоров’я необхідним оснащенням для їх стабільного функціонування та якісного надання медичних послуг населенню. 

В умовах воєнного стану, незважаючи на близькість лінії фронту та нещадні обстріли, медичні працівники району безперервно надають медичну допомогу мешканцям громад, внутрішньо переміщеним особам, військовослужбовцям. Проте заклади охорони здоров’я потребують поповнення медичного інвентарю, лікарських засобів й іншого медичного оснащення.

Керівництво Бахмутської райдержадміністрації, районної військової адміністрації в особі голови Бахмутської РДА, начальника районної військової адміністрації Сергія Кальяна висловлює глибоку повагу і вдячність керівнику Максиму Потюку і всій команді БФ «Наш дім – Європа» та керівнику Інтернаціонального гуманітарно-благодійного об’єднання «Проект Костянтин»  Пітеру Фуше за підтримку наших громад, надання та доставку гуманітарної допомоги для медичних закладів району.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора