A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

У ДНІПРІ ПРАЦЮЄ АНТИКРИЗОВИЙ ТРАНЗИТНИЙ ХАБ «ЗАТИШОК» ДЛЯ ПЕРЕСЕЛЕНЦІВ ІЗ ДОНЕЧЧИНИ

Дата: 11.01.2023 20:24
Кількість переглядів: 91

Фото без опису

 

Благодійний фонд «Слов’янське серце» з 23 грудня 2022 року реалізовує проєкт «Антикризовий Транзитний Хаб для критично вразливих категорій внутрішньо переміщених осіб з Донецької області «Затишок» /Anti-crisis transit hub for critically vulnerable categories of IDPs from the Donetsk oblast «Zatyshok» при підтримці громадської організації «МАРТІН-клуб» за сприяння Фонду ООН у галузі народонаселення (UNFPA) та Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй (ПРООН) в Україні за фінансової підтримки Уряду Данії, наданої у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру. Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

У межах проєкту людям, що виявили бажання евакуюватися з території Донецької області у безпечне місце, надаються послуги з безкоштовного розміщення та харчування строком від 1 до 10 календарних днів та, за потребою, сприяння у подальшій евакуації, як у межах України так і за кордон (тривалість проживання визначається складністю конкретної ситуації в кожної особи/родини). У разі необхідності передбачено соціальний та юридичний супровід/представництво в закладах та установах в залежності від запиту та ситуації окремої особи/родини.

Проєкт спрямовано на осіб вразливих категорій з числа мешканців Донецької області, а саме:

- осіб з інвалідністю та членів їх родин;

- родини, де є діти з інвалідністю;

- дітей – сиріт;

- осіб 60+;

- багатодітні родини;

- осіб, що внаслідок військових дій втратили документи;

- одиноких батьків з дітьми або осіб, що їх заміщують з дітьми;

- родини в яких хоча б один з членів родини виконує обов’язки по захисту України;

- жінок та дівчат, які постраждали від гендерно зумовленого насильства.

Антикризовий транзитний хаб «Затишок» розрахований на 20 дорослих осіб з дітьми та розташований за адресою: м. Дніпро, вул. Набережна Сичеславська, 33. Детальну інформацію можна отримати у контактних осіб проекту за телефонами: 066 0174937 (Юлія), 099 5323279 (Олеся).

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора