A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

НА ЛЬВІВЩИНІ ГУМАНІТАРНИЙ ШТАБ БАХМУТСЬКОГО РАЙОНУ СПІЛЬНО З ВОЛОНТЕРАМИ ЗАБЕЗПЕЧУЄ ГУМАНІТАРНОЮ ДОПОМОГОЮ ПЕРЕСЕЛЕНЦІВ З БАХМУТСЬКОГО РАЙОНУ ТА ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Дата: 30.12.2022 18:04
Кількість переглядів: 89

Фото без опису

 

У ході обов’язкової евакуації населення Донеччини багато мешканців Бахмутського району та Донецької області виїхали на Львівщину.

 

Завдяки ефективній роботі Гуманітарного штабу Бахмутського району  переселенці з нашого району та Донецької області, які тимчасово проживають у Миколаївській  та Новороздільській територіальних громадах Львівської області, отримали до новорічно-різдвяних свят гуманітарну допомогу від міжнародних гуманітарних організацій. 

 

Також велика робота з підтримки і соціалізації наших земляків-переселенців на новому місці проводиться за допомоги суспільно-культурного товариства «УСТРІКИ» на чолі з Віктором Козоглодюком: надається гуманітарна допомога, вирішуються питання щодо пошуку житла та розселення.

 

У Миколаївській  та Новороздільській територіальних громадах із числа переселенців створені філії Гуманітарного штабу Бахмутського району, які тісно співпрацюють з товариством «УСТРІКИ».

З початку війни товариство активно займається волонтерською діяльністю: допомагає вимушеним переселенцям, доставляє допомогу, медикаменти воїнам ЗСУ, а також долучилось до збору коштів на дрони для захисників Бахмуту. До волонтерства  приєдналися й переселенці з Бахмутського району. Разом із членами товариства вони збирають допомогу для військових, плетуть сітки, роблять окопні свічки та багато іншого.

 

Висловлюємо щиру вдячність Віктору Козоглодюку та всій його команді за активну громадянську позицію, за надання моральної підтримки та допомоги нашим землякам.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора