A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

ПАВЛО КИРИЛЕНКО ВРУЧИВ ДЕРЖАВНІ НАГОРОДИ КЕРІВНИКАМ ВІЙСЬКОВИХ АДМІНІСТРАЦІЙ ТА СТРУКТУРНИХ ПІДРОЗДІЛІВ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ

Дата: 26.12.2022 17:24
Кількість переглядів: 92

Фото без опису

 

26 грудня голова Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко вручив державні нагороди керівникам військових адміністрацій,  які попри ворожі обстріли щодня виконують свою роботу, допомагають мешканцям громад долати труднощі воєнного часу.

 

За плідну працю із забезпечення обороноздатності та життєдіяльності громади в умовах повномасштабної збройної агресії рф державними нагородами відзначені очільники військових адміністрацій населених пунктів Бахмутського району: начальник Бахмутської міської військової адміністрації Олексій Рева, начальник Соледарської міської військової адміністрації Сергій Гошко і начальник Торецької міської військової адміністрації Василь Чинчик.

 

Указом Президента України за значні заслуги у зміцненні української державності, мужність і самовідданість орденом «За заслуги» ІІІ ступеню нагороджено заступника голови Донецької облдержадміністрації Вадима Філашкіна, орденом княгині Ольги ІІ ступеню – начальника управління сім'ї, молоді та масових заходів Донецької облдержадміністрації Лілію Золкіну, орденом княгині Ольги ІІІ ступеню – директора департаменту соціального захисту населення Донецької облдержадміністрації Олену Токареву.

 

Звертаючись до нагороджених, Павло Кириленко наголосив:

 – Кожен з вас своєю плідною працею забезпечує у тому числі і обороноздатність нашої області. Наша область у найскрутніші моменти стримала ворожу навалу, і я розумію, яка величезна відповідальність на кожному керівникові зараз. Кожен з вас на своєму місці не просто заслуговує на такі нагороди, це найменше, чим держава може відзначити вас. Кожним з вас я пишаюсь особисто.

 

Також присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять героїв, які загинули у боях за звільнення української землі від російських окупантів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора