A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

ГУМАНІТАРНИЙ ШТАБ БАХМУТСЬКОГО РАЙОНУ ЗАЛУЧАЄ ДО ПАРТНЕРСТВА НЕУРЯДОВІ ОРГАНІЗАЦІЇ ТА УСТАНОВИ ДЛЯ НАДАННЯ ДОПОМОГИ ЗЕМЛЯКАМ-ПЕРЕСЕЛЕНЦЯМ

Дата: 22.12.2022 09:48
Кількість переглядів: 45

Фото без опису

 

Гуманітарний штаб Бахмутського району, створений при Бахмутській РДА, районній військовій адміністрації,       залучає до партнерства благодійні організації та фонди, установи, підприємства з метою надання допомоги переселенцям із Бахмутського району, які через  збройну агресію рф евакуювалися до безпечніших регіонів країни, в тому числі до м. Дніпро та Дніпропетровської області.

 

21 грудня у співпраці Гуманітарного штабу з Комунальною установою «Донецький обласний центр соціально-психологічної допомоги» від ООН ЖІНКИ В УКРАЇНІ отримана гуманітарна допомога, яка буде направлена як на підтримку наших земляків у Дніпрі, так і на створення умов для якісної роботи Гуманітарного штабу.

 

Переселенцям із Бахмутського району вже видано гуманітарну допомогу: засоби гігієни (підгузки дитячі та дорослі), набори рушників, миючі засоби (пральний порошок, рідке мило).

 

Крім того, Гуманітарний штаб отримав офісні столи, стільці, ноутбуки, джерело безперебійного струму та електричний конвектор для обігріву приміщення, а також спортивний комплекс, дитячі ігри та набори для малювання. Це дозволить створити більш сприятливі умови для роботи Гуманітарного штабу, проведення інформаційно-просвітницьких заходів для внутрішньо переміщених осіб із Бахмутського району, організації дозвілля дітей із сімей вимушених переселенців.

 

Дякуємо команді ООН ЖІНКИ В УКРАЇНІ та керівництву Комунальної установи «Донецький обласний центр соціально-психологічної допомоги» за ефективну взаємодію, надану допомогу та підтримку наших земляків у воєнний час.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора