A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

ДІТИ СІВЕРСЬКОЇ ТА СОЛЕДАРСЬКОЇ ГРОМАД ОТРИМАЛИ ПОДАРУНКИ ДО ДНЯ СВЯТОГО МИКОЛАЯ

Дата: 20.12.2022 17:33
Кількість переглядів: 78

Фото без опису

 

Незважаючи на загострену безпекову ситуацію в Бахмутського районі, діти Сіверської та Соледарської громад отримали подарунки до Дня Святого Миколая.

20 грудня голова Бахмутської райдержадміністрації, начальник районної військової адміністрації Сергій Кальян, начальник Сіверської міської військової адміністрації Олексій Воробйов і начальник Соледарської міської військової адміністрації Сергій Гошко доставили та роздали дітям, які залишаються на території Сіверської й Соледарської громад, солодощі та іграшки.

Крім того, за сприяння начальника Соледарської міської військової адміністрації Сергія Гошка для мешканців громади доставлені генератори, які в умовах відсутності електро- та газопостачання допоможуть забезпечити їхні потреби у зимовий період.

Висловлюємо щиру вдячність за подарунки для дітей підприємцю Дмитру Міщенку та оперативно-тактичному угрупуванню «Соледар», усім небайдужим людям, які в умовах воєнного часу підтримують мешканців Бахмутського району, знаходять можливість надати допомогу населенню, яке за різних обставин не евакуювалось і залишається в зоні проведення бойових дій.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора