A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

ГУМАНІТАРНИЙ ШТАБ БАХМУТСЬКОГО РАЙОНУ У ДНІПРІ З ДРУЖНІМ ВІЗИТОМ ВІДВІДАЛИ ПРЕДСТАВНИКИ НЕУРЯДОВИХ ГУМАНІТАРНИХ ОРГАНІЗАЦІЙ

Дата: 13.12.2022 20:01
Кількість переглядів: 51

Фото без опису

 

13 грудня представники Гуманітарної організації «Дівчата» та Міжнародної благодійної організації ActionAid з дружнім візитом відвідали Гуманітарний штаб Бахмутського району у Дніпрі.

Слід зазначити, що наш Гуманітарний штаб плідно співпрацює з ГО «Дівчата» ще з весни. Мешканці Бахмутського району, які через повномасштабне вторгнення рф в Україну залишили свої домівки та евакуювалися до безпечніших регіонів, неодноразово отримували гуманітарну допомогу від ГО «Дівчата» завдяки проекту, донором якого є Міжнародна благодійна організація ActionAid.

Під час візиту гості зустрілися з представником Гуманітарного штабу Бахмутського району, начальником управління соціального захисту населення Бахмутської райдержадміністрації Наталією Антипенко задля обговорення питань подальшої співпраці, визначення нагальних проблем вимушених переселенців із Бахмутського району, що в першу чергу потребують вирішення.

Зустріч пройшла плідно, в атмосфері взаєморозуміння та конструктивного діалогу. Сподіваємося, що співробітництво Гуманітарного штабу Бахмутського району, ГО «Дівчата» і Міжнародної благодійної організації ActionAid триватиме й надалі задля підтримки наших земляків, надання їм допомоги в подоланні труднощів воєнного часу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора