A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

ПЕРЕСЕЛЕНЦІ З БАХМУТСЬКОГО РАЙОНУ У ГРОМАДАХ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ ОТРИМАЛИ ДОПОМОГУ ВІД ГУМАНІТАРНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ «ДІВЧАТА»

Дата: 12.12.2022 13:01
Кількість переглядів: 68

Фото без опису

 

Гуманітарний штаб Бахмутського району, створений при Бахмутській РДА, районній військовій адміністрації,       спрямовує свою діяльність на залучення до співробітництва благодійних організацій та фондів з метою надання допомоги мешканцям району, які через  збройну агресію рф залишили свої домівки та тимчасово оселилися у більш безпечних регіонах України.

 

За сприяння Гуманітарного штабу Бахмутського району 400 сімей внутрішньо переміщених осіб із Бахмутського району, які тимчасово мешкають у Миколаївській, Новороздільській та Хирівській міських громадах Львівської області,  отримали гуманітарну допомогу, а саме: гігієнічні набори від Гуманітарної організації «Дівчата».

 

Слід зазначити, що в умовах воєнного часу ГО «Дівчата» вже неодноразово надавала гуманітарну допомогу мешканцям району, які евакуювалися  із зони бойових дій та нині мешкають у різних куточках країни.

 

Щиро дякуємо команді Гуманітарної організації «Дівчата» за плідну співпрацю та  надання гуманітарної допомоги нашим землякам.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора