A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

СЕРГІЙ КАЛЬЯН ПРИВІТАВ НАЧАЛЬНИКІВ МІСЦЕВИХ ВІЙСЬКОВИХ АДМІНІСТРАЦІЙ З ДНЕМ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ

Дата: 07.12.2022 19:01
Кількість переглядів: 67

Фото без опису

 

7 грудня з нагоди Дня місцевого самоврядування голова Бахмутської райдержадміністрації, начальник районної військової адміністрації Сергій Кальян привітав зі святом начальників місцевих військових адміністрацій Бахмутського району.

Очільник району висловив вдячність за плідне співробітництво в умовах воєнного стану. Попри кризову ситуацію, що склалася у громадах через повномасштабну збройну агресію рф, місцеве самоврядування району продовжує свою роботу: у співпраці з районною владою, благодійними організаціями та волонтерами, рятувальниками і військовими організовує евакуацію цивільного населення, доставку та видачу гуманітарної допомоги мешканцям, які залишилися вдома, і тим, хто тимчасово оселився у більш безпечних регіонах.

За плідну та сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток територіальних громад, активну громадську позицію, патріотизм, посильну допомогу у захисті Батьківщини та з нагоди Дня місцевого самоврядування Сергій Кальян вручив начальникам військових адміністрації району Почесні Грамоти Бахмутської райдержадміністрації, районної військової адміністрації.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора