A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

ВІТАННЯ ГОЛОВИ БАХМУТСЬКОЇ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ, НАЧАЛЬНИКА РАЙОННОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ З ДНЕМ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ

Дата: 07.12.2022 08:00
Кількість переглядів: 67

Фото без опису

 

Шановні працівники та ветерани органів місцевого самоврядування,

депутати місцевих рад Бахмутського району!

 

 Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем місцевого самоврядування!

 

 

Це свято підкреслює значущість існування важливого інституту демократичного суспільства – місцевого самоврядування. В умовах впровадження реформ вам довірено рухати громади вперед, сприяти розв'язанню життєво важливих проблем місцевого та державного значення. На вас покладена велика відповідальність за соціально-економічний розвиток територіальних громад, підвищення добробуту людей, створення для них комфортних умов проживання.

 

І зараз, під час повномасштабного вторгнення рф в Україну, коли наш Бахмутський район залишається найгарячішою точкою в Донецькій області, ви сумлінно виконуєте свої службові обов’язки. У своїх громадах чи в евакуації мешканці Бахмутського району відчувають вашу небайдужість і турботу. Ви допомагаєте евакуйовувати людей із зони бойових дій, у співпраці з волонтерами і благодійними організаціями доставляєте гуманітарну допомогу для наших земляків, забезпечуєте їх продуктами харчування, ліками, генераторами та засобами опалення, працюєте у складі гуманітарних штабів, у хабах,  одним словом – допомагаєте долати труднощі воєнного часу.

 

Дякую кожному з вас за сумлінне виконання громадянського обов’язку, за  самовіддану працю на благо мешканців Бахмутського району.

 

З нагоди вашого професійного свята зичу вам міцного здоров'я, мирного неба, родинного щастя, витримки у нелегкій щоденній праці, успіхів і вагомих здобутків у професійній діяльності.

 

Усі разом працюємо та робимо все задля перемоги України!

 

 

З повагою та вдячністю,

 

Голова Бахмутської райдержадміністрації,

начальник районної військової адміністрації                        Сергій КАЛЬЯН

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора