A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

ВІТАННЯ ГОЛОВИ БАХМУТСЬКОЇ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ, НАЧАЛЬНИКА РАЙОННОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ З МІЖНАРОДНИМ ДНЕМ ВОЛОНТЕРА

Дата: 05.12.2022 15:43
Кількість переглядів: 73

Фото без опису

 

 

Шановні волонтери!

Вітаю вас з Міжнародним днем волонтера!

У цей день ми висловлюємо пошану і щиро дякуємо тим, хто, не чекаючи на винагороду, допомагає вирішувати найгостріші проблеми сьогодення. В нашій країні волонтерство виросло в потужний рух у 2014 році. Тоді саме волонтери добровольцями йшли на фронт, приймали біженців, здавали кров пораненим, знаходили ліки, плели маскувальні сітки. Завдяки благородній жертовності та активній громадянській позиції волонтерів Україна вистояла і зберегла незалежність.

Сьогодні це свято для українців, як ніколи, важливе та актуальне. В умовах війни, яку підступно розв’язала на нашій землі рф, кількість громадян, які не стоять осторонь, а всіляко допомагають країні, своїм співвітчизникам, значно збільшилася. Тому це свято кожного, хто від щирого серця готовий підтримати ближнього.

Від імені мешканців Бахмутського району й себе особисто висловлюю безмежну вдячність волонтерам, представникам громадських організацій, благодійних фондів, усім небайдужим людям, які підтримують Збройні Сили України та бійців територіальної оборони, беруть участь в евакуації цивільного населення, надають гуманітарну допомогу внутрішнім переселенцям у різних куточках країни та допомагають нашим землякам, які й досі залишаються у своїх громадах, в зоні проведення бойових дій.

З нагоди Міжнародного дня волонтера бажаю вам життєвих сил і наснаги на добрі справи, успіхів у всіх ваших починаннях. Будьте щасливі, живіть у мирі та злагоді, наповнюйте щастям і добром життя інших людей!

Разом вистоїмо та переможемо!

 

Голова Бахмутської райдержадміністрації,

начальник районної військової адміністрації Сергій КАЛЬЯН


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора