A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

ЗВЕРНЕННЯ ГОЛОВИ БАХМУТСЬКОЇ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ, НАЧАЛЬНИКА РАЙОННОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ З НАГОДИ МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ЛЮДЕЙ З ІНВАЛІДНІСТЮ

Дата: 03.12.2022 09:25
Кількість переглядів: 73

Фото без опису

 

Шановні мешканці Бахмутського району!

3 грудня Україна разом із світовою спільнотою відзначає Міжнародний день людей з інвалідністю. Цей день покликаний привернути увагу влади, суспільства, кожного з нас до проблем людей з обмеженими можливостями.

В умовах воєнного часу вони особливо потребують нашої турботи і допомоги. Бахмутська райдержадміністрація, районна військова адміністрація та місцеві військові адміністрації району спільно з ДСНС, поліцією, військовими та волонтерами організовують у громадах евакуацію людей з інвалідністю до безпечніших регіонів, не залишають поза увагою й тих, хто перебуває на території району: забезпечують їх родини продуктами харчування, речами першої необхідності, засобами опалення житлових приміщень.

Війна, підступно розв’язана рф, породила в серцях українців лють до агресора і праведний гнів. Проте ми стали сильніші. Ми згуртовані, як ніколи, єднаємось і підтримуємо один одного. Наш людський та громадянський обов’язок – допомогти співвітчизникам, яким найважче самотужки долати труднощі воєнного часу. Ми повинні допомогти людям з інвалідністю вистояти наперекір недузі та життєвим негараздам.

Отже, звертаюся до вас, шановні земляки. Де б ви зараз не були, у своїй громаді чи в евакуації, якщо поруч з вами є такі люди, підтримуйте їх добрим словом і допоможіть, чим зможете, у повсякденному житті.

Я щиро бажаю вам бути при доброму здоров’ї, жити щасливо під мирним небом, у родинному колі серед люблячих і надійних людей. Зичу вам сил і наснаги на добрі справи і шляхетні вчинки, на бойові та трудові звершення в ім’я перемоги України, заради встановлення миру і злагоди на нашій благословенній землі.

Разом до перемоги!

 

З повагою,

Голова Бахмутської райдержадміністрації,

начальник районної військової адміністрації Сергій КАЛЬЯН


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора