A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

ЗВЕРНЕННЯ ГОЛОВИ БАХМУТСЬКОЇ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ, НАЧАЛЬНИКА РАЙОННОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ З НАГОДИ ДНЯ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ

Дата: 21.11.2022 08:30
Кількість переглядів: 68

Фото без опису

Шановні мешканці Бахмутського району!

 

21 листопада Україна відзначає День Гідності та Свободи.

Цей день вшановує пам'ять про переламні події в історії сучасної України, в житті кожного українця. Помаранчева революція 2004 року та Революція Гідності 2013-2014 років стали символами незламності та нескореності українського народу.

 

День Гідності та Свободи особливим змістом наповнений для учасників революційних подій, для тих, хто був на Майдані, хто сьогодні зі зброєю в руках захищає незалежність і територіальну цілісність України.

 

Низький уклін Героям Небесної Сотні, загиблим воїнам-захисникам. Ми назавжди збережемо пам'ять про них у наших серцях.

 

З повагою до полеглих українських патріотів і з думкою про майбутнє прийдешніх поколінь сьогодні ми наполегливо долаємо всі випробування, відстоюючи наше право жити вільно на рідній землі під мирним небом, право будувати та розвивати  нову Україну – європейську державу.

У час підступної війни, яку рф розв’язала на нашій землі, українців єднає прагнення захистити наш спільний дім – Україну. Нашу справедливу боротьбу підтримує вся прогресивна світова спільнота.

З нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи щиро вітаю учасників національно-визвольної боротьби, всіх тих, хто відстояв перемогу Революції Гідності, хто сьогодні мужньо захищає Україну на фронті, самовіддано працює в тилу, наближаючи перемогу над агресором.   

Дорогі земляки! Щиро зичу вам сил і наснаги на бойові та трудові звершення в ім’я перемоги України. Бажаю вам миру, добра, родинного щастя та світлих життєвих обріїв. 

 

РАЗОМ МИ – СИЛА!

ВИСТОЯЛИ НА МАЙДАНІ – ПЕРЕМОЖЕМО У ВІЙНІ!

СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!

 

З повагою,

Голова Бахмутської райдержадміністрації,

начальник районної військової адміністрації                          Сергій КАЛЬЯН


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора