A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

ВІТАННЯ ГОЛОВИ БАХМУТСЬКОЇ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ, НАЧАЛЬНИКА РАЙОННОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ З ДНЕМ ПРАЦІВНИКІВ СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА

Дата: 20.11.2022 08:08
Кількість переглядів: 80

Фото без опису

 

 

Шановні хлібороби, механізатори, тваринники,
працівники і ветерани агропромислового виробництва!

Прийміть щирі вітання з вашим професійним святом –
Днем працівників сільського господарства!



Сільське господарство є важливим сектором економіки Бахмутського району. Ваш внесок в економічну міць країни, зростання добробуту земляків вагомий та безцінний. Ви – наша гордість. Велика подяка всім працівникам агропромислового комплексу Бахмутського району за відданість обраній справі, сумлінну працю, за любов і повагу до рідної землі.

Збройна агресія рф лишила вас можливості займатися улюбленою справою. На теперішній час Бахмутський район є однією з найгарячіших точок на сході України. Працівники сільськогосподарських підприємств і фермерських господарств району стали до лав Збройних Сил України та територіальної оборони, приєдналися до волонтерського руху, у своїх громадах чи в евакуації допомагають місцевій владі та землякам долати труднощі воєнного часу.

Наша віра в перемогу незламна! Україна переможе, й ви повернетеся до мирної праці.

У день вашого професійного свята бажаю вам завжди бути при доброму здоров’ї, жити в мирі, добрі та злагоді на благословенній українській землі. Хай здійснюються ваші мрії, втілюються в життя ваші професійні плани на благо рідної землі, людей, які на ній живуть і працюють.

Разом до перемоги!

З повагою та вдячністю,
Голова Бахмутської райдержадміністрації,
начальник районної військової адміністрації                        Сергій КАЛЬЯН


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора