A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

ГУМАНІТАРНИЙ ШТАБ БАХМУТСЬКОГО РАЙОНУ У ДНІПРІ ПРОДОВЖУЄ СВОЮ РОБОТУ В НОВОМУ ПРИМІЩЕННІ

Дата: 18.11.2022 17:26
Кількість переглядів: 95

Фото без опису

 

18 листопада Гуманітарний штаб Бахмутського району змінив своє місцерозташування у м. Дніпро та продовжує роботу в новому приміщенні.

У заході з нагоди цієї події взяли участь голова Бахмутської РДА, начальник районної військової адміністрації Сергій Кальян, заступник голови Донецької облдержадміністрації Юлія Костюніна, директор департаменту соціального захисту населення Донецької облдержадміністрації Олена Токарєва, також були запрошені представники райдержадміністрацій області та територіальних громад Бахмутського району.  

Сергій Кальян подякував представникам усіх громад району за співпрацю в організації діяльності Гуманітарного штабу,  разом із запрошеними оглянули нове приміщення та обговорили питання подальшої роботи.

Гуманітарний штаб, як і раніше, переселенцям з Бахмутського району надаватиме гуманітарну допомогу. Тут вони матимуть можливість отримати безкоштовні консультації із соціальних і юридичних питань, працюватиме медичний кабінет. Також  планується організовувати дозвілля маленьких переселенців.

Завдяки допомозі наших партнерів Гуманітарної місії «Проліска - Дніпро» та UNHCR UKRAINE – Агентство ООН у справах біженців в Україні в перший день роботи Гуманітарного штабу в новому приміщенні внутрішньо переміщені особи з Бахмутського району отримали вкрай необхідні взимку матраци, ковдри, подушки, термоси та багато інших корисних речей.

Щиро дякуємо всім, хто підтримує мешканців Бахмутського району, які у зв’язку з агресією рф були вимушені залишити свої домівки, та допомагає їм долати труднощі воєнного часу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора