A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

ВІДБУЛОСЬ ОБЛАСНЕ НАВЧАННЯ З ВІДПРАЦЮВАННЯ ДІЙ НА ВИПАДОК НАНЕСЕННЯ ЯДЕРНОГО УДАРУ ПО ДОНЕЧЧИНІ

Дата: 18.11.2022 13:45
Кількість переглядів: 82

Фото без опису

 

17  листопада голова Бахмутської райдержадміністрації, начальник районної військової адміністрації Сергій Кальян узяв участь у навчанні з відпрацювання алгоритму дій на випадок нанесення ворогом ядерного удару по Донеччині. Навчання проходило під головуванням очільника Донецької обласної військової адміністрації Павла Кириленка за участю представників профільних департаментів ОВА, керівників місцевих військових адміністрацій. 

 

За легендою навчань росіяни застосували тактичну ядерну зброю проти одного з інфраструктурних об'єктів Донецької області.

Усі профільні департаменти ОВА та місцевих адміністрацій, рятувальники, поліцейські та медики повинні чітко знати, як діяти у такому випадку з урахуванням особливостей використаної зброї та погодних умов.

 

«Маємо бути готові до будь-якого розвитку подій, адже загнаний щур зі свого бункера може віддати навіть найбільш божевільний наказ. У такому випадку реагувати треба буде швидко і злагоджено: для цього і потрібні своєчасні навчання. Якою б не була небезпека, хороша підготовка й чіткі злагоджені дії здатні максимально мінімізувати її наслідки. – наголосив Павло Кириленко під час навчань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора