A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Попри обстріли на Донеччині повернули електропостачання для 20 тисяч родин

Дата: 10.11.2022 13:13
Кількість переглядів: 191

Фото без опису

 

9 листопада аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі отримали дозвіл від військових та відремонтували низку пошкоджень мереж. У результаті в 3 населених пунктах вдалося відновити електропостачання. Знову отримують електрику 20 тисяч родин на Донеччині. Енергетики докладають максимум зусиль, щоб відновити пошкодження настільки швидко, наскільки це можливо та підтримати жителів області у важкій ситуації постійних бойових дій. 

За добу вдалося повністю чи частково відновити світло у 3 населених пунктах на Донеччині. У результаті ремонтно-відновлювальних робіт світло повернулося в оселі 20 007 родин.

Без світла – 94 населених пункти, де фахівці енергокомпанії не мають доступу до проведення робіт. 

Нагадаємо, що сьогодні з 10:30 до 16:30 за розпорядженням НЕК Укренерго відбудеться екстрене відключення електропостачання у громадах Краматорського та Бахмутського районів. Тимчасово без світла залишаться жителів Слов’янської, Краматорської, Дружківської, Костянтинівської, Торецької, Миколаївської громад. Відключення необхідне для того, аби провести ремонтні роботи на транзитному обладнанні НЕК «Укренерго», що живить північ Донецької області.

Якщо у вас немає світла поза переліком цих громад, просимо повідомляти до ДТЕК Донецькі електромережі. Фахівці зроблять все можливе, щоб відновити електропостачання.

Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі готові приймати ваші звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: сайт ДТЕК Донецькі електромережі, сторінка компанії у Facebook, кол-центр +38 (093/096/099) 450 0 473; чат-боти у Viber або Telegram, які можна знайти по назві «ДТЕК Донецькі електромережі» та спільноти для ОСББ у Viber.

За матеріалами ДТЕК Донецькі електромережі


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора