A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

ВІТАННЯ ГОЛОВИ БАХМУТСЬКОЇ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ, НАЧАЛЬНИКА РАЙОННОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ ІЗ ВСЕУКРАЇНСЬКИМ ДНЕМ ПРАЦІВНИКІВ КУЛЬТУРИ ТА МАЙСТРІВ НАРОДНОГО МИСТЕЦТВА

Дата: 09.11.2022 11:30
Кількість переглядів: 136

Фото без опису

 

Шановні працівники культури,
майстри народного мистецтва Бахмутського району!

Прийміть щирі вітання з вашим професійним святом –
Всеукраїнським днем працівників культури та майстрів народного мистецтва.


 

Своїм талантом, майстерністю, натхненням ви даруєте людям радість, яскраві враження та незабутні спогади. Ви не зупиняєтесь на досягнутому, завжди в творчому пошуку, прагнете досконалості.

Дякую всім працівникам клубних установ, бібліотек і мистецьких навчальних закладів, учасникам аматорських колективів Бахмутського району за вірність обраній справі, самовіддану працю в цей непростий для України час.

Під час війни, коли ворог зазіхає на незалежність і територіальну цілісність України, ви стали до лав ЗСУ, територіальної оборони, працюєте у своїх громадах і в евакуації, долучилися до волонтерського руху. Кожний з вас на своєму місці відстоює наш спільний дім – Україну.

У день вашого професійного свята бажаю вам міцного здоров'я, бадьорого настрою та оптимізму. Хай завжди буде над вами мирне небо, добро і злагода у ваших оселях. Зичу вам невичерпних джерел натхнення, втілення яскравих творчих ідей та вагомих здобутків на культурній ниві.

Разом до перемоги!

З повагою,
голова Бахмутської райдержадміністрації,
начальник районної військової адміністрації                          Сергій КАЛЬЯН


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора