A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

ВІТАННЯ ГОЛОВИ БАХМУТСЬКОЇ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ, НАЧАЛЬНИКА РАЙОННОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ З ДНЕМ ПРАЦІВНИКА СОЦІАЛЬНОЇ СФЕРИ

Дата: 06.11.2022 08:35
Кількість переглядів: 185

Фото без опису

 

 

Шановні працівники соціальної сфери Бахмутського району!

Прийміть щирі вітання з вашим професійним святом –

Днем працівника соціальної сфери України!

Обрана вами справа нелегка, але шляхетна і вкрай важлива. Ви допомагаєте тим, хто опинився у складному життєвому становищі та потребує соціальної підтримки.

У складних умовах воєнного часу вашу допомогу відчувають більшість мешканців Бахмутського району, які отримують пенсію, різні види державної допомоги, користуються пільгами, перебувають під опікою соціальних служб.

Завдяки вашій самовідданій праці, відповідальності, небайдужому ставленню до чужої біди люди, які звертаються до вас, не втрачають віри в добро, кращий завтрашній день.

З нагоди вашого професійного свята від імені мешканців Бахмутського району й себе особисто висловлюю вам глибоку пошану і безмежну вдячність за відданість обраній справі, за ваше душевне тепло, що зігріває серця людей.

Усім працівникам соціальної сфери Бахмутського району бажаю міцного здоров’я, бадьорого настрою та оптимізму, миру, любові та злагоди в родинах, нових професійних успіхів і здобутків. Нехaй добро, зроблене вами, повертається до вас сторицею!

Разом до перемоги!

З повагою та вдячністю,

голова Бахмутської райдержадміністрації,

начальник районної військової адміністрації                                   Сергій КАЛЬЯН


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора