A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

ВІТАННЯ ГОЛОВИ БАХМУТСЬКОЇ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ, НАЧАЛЬНИКА РАЙОННОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ З ДНЕМ ІНЖЕНЕРНИХ ВІЙСЬК, ДНЕМ РАКЕТНИХ ВІЙСЬК І АРТИЛЕРІЇ

Дата: 03.11.2022 08:35
Кількість переглядів: 110

Фото без опису

 

Сьогодні професійне свято відзначають бійці двох родів військ української армії: інженерних військ, ракетних військ і артилерії.

Шановні воїни-артилеристи, ракетники, воїни-інженери, військовослужбовці

Збройних Сил України та ветерани інженерних, ракетних військ і артилерії!

 

Щиро вітаю вас із професійними святами — Днем інженерних військ та Днем ракетних військ і артилерії!

 

Ракетні війська та артилерія –  одна з основних складових частин Збройних Сил України, що відіграє провідну роль у ході бойових дій. Своїм професіоналізмом, відданістю військовій справі та присязі ракетники і артилеристи зміцнюють обороноздатність України.

 

Військовослужбовці інженерних військ, ризикуючи власним життям, здійснюють розвідку місцевості, розміновують та знешкоджують тисячі вибухових предметів, зводять надійні оборонні споруди для нашої армії, відновлюють зруйновані мости. Без їхньої роботи – ні кроку вперед!

 

Сьогодні, коли рф розв’язала підступну війну на нашій землі,  воїни інженерних і ракетних військ, артилеристи  успішно виконують покладені на них завдання, даючи гідну відсіч агресору. Між цими родами військ багато відмінностей, адже одні працюють на відстані, другі – безпосередньо на місцевості, але воїни усіх підрозділів Збройних Сил України роблять одну спільну справу – захищають Україну, захищають свій народ. Глибока пошана і велика вдячність вам, наші захисники!

З нагоди свята бажаю вам міцного здоров’я, невичерпної енергії, сил і наснаги на бойові звершення заради перемоги і миру на українській землі. Зичу вам добра, родинного щастя, світлих і радісних життєвих обріїв.

 

 

Слава Україні!

Героям слава!

 

 

З повагою та вдячністю,

голова Бахмутської райдержадміністрації,

начальник районної військової адміністрації             Сергій КАЛЬЯН


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора