A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

ПЕРЕСЕЛЕНЦІ З БАХМУТСЬКОГО РАЙОНУ У ДНІПРІ ОТРИМАЛИ ГУМАНІТАРНУ ДОПОМОГУ ВІД БФ «СХІДНОУКРАЇНСЬКА ДІАСПОРА»

Дата: 28.10.2022 10:43
Кількість переглядів: 237

Фото без опису

 

З метою надання допомоги мешканцям Бахмутського району, які евакуювалися до більш безпечних регіонів, Гуманітарний штаб Бахмутського району, створений при Бахмутській РДА, районній військовій адміністрації, співпрацює з благодійними фондами, організаціями та волонтерами.

 

У межах укладеного Меморандуму про співпрацю Гуманітарний штаб Бахмутського району спільно з Благодійним фондом «Східноукраїнська діаспора» вкотре надає допомогу переселенцям з Бахмутського району, які тимчасово мешкають у м. Дніпро та Дніпропетровській області. Цього разу продуктові набори видані громадянам, які не мають можливості самостійно здійснити реєстрацію на отримання допомоги через відсутність доступу до мережі Internet.

 

НАГАДУЄМО! Заявки на отримання гуманітарної допомоги приймаються за телефоном «гарячої лінії» Гуманітарного штабу Бахмутського району: 066-771-58-48.

 

Тож, прагнемо залучити до співпраці якомога більше благодійних організацій та фондів, щоб поза увагою не залишити жодного мешканця Бахмутського району, який через  збройну агресіїю рф покинув власну домівку. Дякуємо всім небайдужим, хто підтримує наших земляків і допомагає їм подолати труднощі воєнного часу.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора