A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

ЗВЕРНЕННЯ ГОЛОВИ БАХМУТСЬКОЇ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ, НАЧАЛЬНИКА РАЙОННОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ З НАГОДИ 78-Ї РІЧНИЦІ ВИГНАННЯ НАЦИСТСЬКИХ ОКУПАНТІВ З УКРАЇНИ

Дата: 28.10.2022 07:30
Кількість переглядів: 79

Фото без опису

 

Шановні воїни-захисники, ветерани Другої світової війни! Дорогі земляки!

 

Сьогодні ми відзначаємо 78-у річницю вигнання нацистських окупантів з України.

У цей урочистий день ми висловлюємо глибоку вдячність усім ветеранам, учасникам Другої світової війни, фронтовикам і партизанам,  які боронили Україну від нацистів. Уславлюємо героїзм українських жінок, дітей війни, які самовідданою працею в тилу наближали перемогу над ворогом, у післявоєнний час допомагали підіймати з руїн Україну.

 

Минають роки, на зміну старшим поколінням приходять молоді, змінюється наше життя, але згадки про минулу війну назавжди залишаться в пам’яті людській. Українці ніколи не забудуть про неймовірно дорогу ціну, яку заплатив наш народ за право жити вільно на рідній землі.

Засвідчуємо вічну шану та схиляємо голови перед пам’яттю полеглих у боротьбі з нацистськими окупантами.

 

Річниця вигнання нацистських окупантів з України цьогоріч припадає на час повномасштабного воєнного вторгнення рф в Україну. Знову на українську землю прийшла ворожа нечисть.

Зараз Бахмутський район – одна з найгарячіших точок на сході України, але ми віримо в мужність і стійкість Збройних Сил України.

Нинішні захисники України гідні подвигу своїх дідів-прадідів,  чия відвага, героїзм і нескореність духу є для них зразком істинного патріотизму та самовідданого служіння своєму народові. Наші захисники міцно тримають стрій та дають відсіч ворогу, захищаючи незалежність і територіальну цілісність Української держави.

 

Від щирого серця зичу воїнам-захисникам усіх часів, нашим ветеранам, усім мешканцям Бахмутського району міцного здоров’я, сил і наснаги на бойові та трудові звершення в ім’я перемоги України. Бажаю вам миру, добра і щастя!

 

 

Слава Україні!

Героям слава!

 

 

З повагою та вдячністю,

голова Бахмутської райдержадміністрації,

начальник районної військової адміністрації                   Сергій КАЛЬЯН


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора