A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

ПЕРЕСЕЛЕНЦІ З БАХМУТСЬКОГО РАЙОНУ У ДНІПРІ ОТРИМАЛИ ГУМАНІТАРНУ ДОПОМОГУ ВІД БРИТАНСЬКОЇ МІЖНАРОДНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ HELPAGE INTERNATIONAL

Дата: 27.10.2022 15:00
Кількість переглядів: 153

Фото без опису

Гуманітарний штаб Бахмутського району, створений при Бахмутській РДА, районній військовій адміністрації, у співпраці з благодійними організаціями та фондами  вирішує питання надання гуманітарної допомоги переселенцям з Бахмутського району, забезпечення їх предметами першої необхідності.

 

Завдяки співробітництву Гуманітарного штабу Бахмутського району  та  Британської міжнародної організації HelpAge International вимушені переселенці з Бахмутського району, які тимчасово мешкають у м. Дніпро, отримали гігієнічні набори для лежачих хворих.

До складу набору входять підгузки для дорослих, пелюшки та необхідні засоби гігієни. Переселенці, які не в змозі пересуватися самостійно, отримали адресну допомогу.

 

Подібну допомогу HelpAge International надає нашим землякам вже вдруге.

Дякуємо команді Британської міжнародної організації HelpAge International за підтримку та надання гуманітарної допомоги мешканцям Бахмутського району, які у зв’язку зі збройною агресією рф вимушені були залишити свої домівки та евакуюватися до більш безпечного регіону.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора