A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

ПРИВІТАННЯ ГОЛОВИ БАХМУТСЬКОЇ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ, НАЧАЛЬНИКА РАЙОННОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ З ДНЕМ ПРАЦІВНИКІВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ

Дата: 16.10.2022 08:00
Кількість переглядів: 87

Фото без опису

 

Шановні працівники підприємств харчової промисловості

Бахмутського району!

 

Прийміть щирі вітання з вашим професійним святом –

Днем працівників харчової промисловості!

 

Від вашого професіоналізму, фахових знань, досвіду та сумлінності залежить забезпечення населення продуктами харчування. Ви працюєте над покращенням якості та розширенням асортименту харчової продукції в торгівельній мережі, прагнете задовольнити потреби всіх верств населення.

За це вам повага і щира вдячність від мешканців нашого району.

Для багатьох із вас війна, підступно розв’язана  рф на нашій землі, змінила звичний спосіб життя, умови праці, змусила залишити рідні домівки. Проте кожен з вас на своєму місці робить свій внесок у спільну справу й наближає перемогу України над агресором: дає відсіч ворогу зі зброєю в руках на фронті, працює у своїх громадах або в евакуації, разом із волонтерами допомагає військовим і цивільним.

Наша віра в перемогу України непохитна. Незабаром ворог буде вигнаний з нашої землі, тоді ви знов повернетеся до мирної праці.

У день вашого професійного свята бажаю вам міцного здоров’я, сил і стійкості, щоб подолати труднощі воєнного часу й не втратити віри у кращий завтрашній день. А він обов’язково настане! Зичу вам мирного неба, родинного щастя, добра й радості в житті!

Разом до перемоги!

 

З повагою та вдячністю,

голова Бахмутської райдержадміністрації,

начальник районної військової адміністрації                      Сергій КАЛЬЯН


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора