A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Привітання голови Бахмутської райдержадміністрації, начальника районної військової адміністрації з Днем захисників і захисниць України, Днем Українського козацтва, зі святом Покрови Пресвятої Богородиці

Дата: 14.10.2022 08:14
Кількість переглядів: 265

Фото без опису

 

Шановні військовослужбовці Збройних Сил України

 і територіальної оборони, ветерани!

Дорогі земляки!

 

Вітаю вас із Днем захисників і захисниць  України,

Днем Українського козацтва і святом Покрови Пресвятої Богородиці!

 

Дата 14 жовтня для відзначення Дня захисників і захисниць України обрана невипадково. Саме у цей день українські козаки відзначали Покрову Пресвятої Богородиці, тож історія державного свята має давню традицію.

Ці урочисті дати символізують багатовіковий зв’язок поколінь українських воїнів, їхні доблесні звитяги, відвагу і силу духу на всіх етапах визвольної боротьби нашого народу за свободу і українську державність.

 

Воїни Збройних Сил України успадкували найкращі військові традиції предків й бережуть  від забуття імена героїв минулих часів, від воїнів-русичів і козаків до січових стрільців і воїнів Української повстанської армії, 80-річчя із часу створення якої  також відзначаємо цього дня.

 

Сьогодні ми віддаємо данину пошани всім захисникам української землі. Низький уклін, слава і вічна пам’ять відважним воїнам усіх часів, які поклали своє життя за Україну, за свій народ.

 

Дорогі наші захисники і захисниці, військовослужбовці Збройних Сил України, бійці тероборони! Нині, коли рф розв’язала підступну війну в Україні та зазіхає на нашу свободу, наше майбутнє, ваша мужність і незламність у прагненні до перемоги довели всьому світові, що українці – це нація нескорених, безстрашних і волелюбних людей. Ви даєте відсіч ворогу, звільняєте наші міста і села, захищаєте рідну землю, всіх нас, не шкодуючи власного життя. Ми пишаємось вами!

 

Від імені мешканців Бахмутського району й себе особисто висловлюю безмежну вдячність усім захисникам і захисницям України, які гідно виконують свій громадянський і військовий обов’язок.

 

У цей день щиро бажаю вам міцного здоров’я, сил і наснаги на героїчні вчинки задля перемоги України. Зичу вам довгих років життя у мирі, любові та радості. Нехай під небом України назавжди запанують мир і злагода!

 

Віримо в ЗСУ!

 

Слава Україні!

 

Героям Слава! 

 

З повагою та вдячністю,

голова Бахмутської райдержадміністрації,

начальник районної військової адміністрації                   Сергій КАЛЬЯН


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора