A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Без світла поки що лишаються 83 населених пункти області

Дата: 11.10.2022 18:02
Кількість переглядів: 104

Фото без опису

 

Попри постійні обстріли спеціалісти ДТЕК Донецькі електромережі змогли відремонтувати низку пошкоджень та відновити світло для жителів 4 населених пунктів на Донеччині. Знову з електропостачанням понад 600 родин. Також минулого тижня фахівцям енергокомпанії вдалося повернути електрику в оселі понад 50 тисяч родин у 61 населеному пункті. Енергетики продовжують робити усе можливе для якнайскорішого відновлення електропостачання щойно це стає можливим та військові надають дозвіл на проведення робіт. 

За 10 жовтня енергетики відремонтували мережі для жителів 4 населених пунктів Покровського та Бахмутського районів. Знову отримують електропостачання 608 родин Бахмутської, Мар’їнської, Торецької та Авдіївської громади.

Крім того, з 3 по 09 жовтня фахівці ДТЕК Донецькі електромережі змогли повністю чи частково відновити електропостачання 61 населеного пункту на Донеччині. Це дозволило повернути світло в оселі 53 215 родин.

Зазначимо, що активні бойові дії на Донеччині тривають. Артилерійські обстріли, ракетні та авіаудари продовжують руйнувати регіон, у тому числі й енергетичну інфраструктуру. Найскладніші напрямки – Бахмутський, Авдіївський, Торецький, Мар’їнський та Лиманський.

Без світла поки що лишаються 83 населених пункти області.

За матеріалами ДТЕК Донецькі електромережі 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора