A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

ВІТАННЯ ГОЛОВИ БАХМУТСЬКОЇ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ, НАЧАЛЬНИКА РАЙОННОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ З ДНЕМ ПРАЦІВНИКІВ СТАНДАРТИЗАЦІЇ ТА МЕТРОЛОГІЇ

Дата: 10.10.2022 08:00
Кількість переглядів: 120

Фото без опису

 

Шановні фахівці сфери стандартизації

та метрології Бахмутського району!

 

Прийміть щирі вітання з вашим професійним святом –

Днем працівників стандартизації та метрології!

 

Стандартизація та метрологія є невід’ємною ланкою національної економіки. Стандарти допомагають випускати продукцію, яка гідно конкурує на міжнародному ринку, сприяють підвищенню її якості, продуктивності, ефективності та надійності на всіх рівнях виробництва.

 

Ваша робота вимагає  глибоких знань за фахом і майстерності для забезпечення контролю за додержанням стандартів, норм і правил під час виробництва продуктів і промислових товарів, їх сертифікації, зберігання та реалізації.

Щиро дякую вам за щоденну сумлінну працю та високий професіоналізм.

 

Повномасштабне збройне вторгнення рф в Україну змінило ваше життя, умови праці. На фронті у лавах Збройних Сил України й тероборони, в тилу на підприємствах,  у своїх громадах чи в евакуації – разом з усім українським народом ви тримаєте стрій та наближаєте перемогу.

 

З нагоди професійного свята бажаю вам міцного здоров`я, сил і наснаги на бойові та трудові звершення. Зичу вам миру, добра і щастя. Нехай життя відкриває вам нові горизонти,  здійснюються ваші мрії та задуми!

 

Разом до перемоги!

 

 

 

З повагою та вдячністю,

голова Бахмутської райдержадміністрації,

начальник районної військової адміністрації               Сергій КАЛЬЯН


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора