A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Вітання голови Бахмутської райдержадміністрації, начальника районної військової адміністрації з Днем працівників державної санітарно-епідеміологічної служби

Дата: 09.10.2022 08:45
Кількість переглядів: 100

Фото без опису

 

Шановні працівники санітарно-епідеміологічної служби

Бахмутського району!

 

Вітаю вас з вашим професійним святом –

Днем працівників державної санітарно-епідеміологічної служби!

Завдяки вашій щоденній праці забезпечується санітарне і епідеміологічне благополуччя населення, попереджається проникнення та розповсюдження багатьох небезпечних хвороб.

Прийміть слова вдячності за ваш високий професіоналізм, досвід, сумлінне ставлення до справи, адже ви розумієте, що несете відповідальність за життя та здоров’я людей.

Повномасштабне збройне вторгнення рф в Україну внесло корективи у ваше життя та роботу.

Сьогодні працівники санітарно-епідеміологічної служби району зі зброєю в руках дають відсіч ворогу на фронті, у своїх громадах допомагають місцевій владі долати труднощі воєнного часу, працюють в евакуації, займаються волонтерською діяльністю.

Наша віра в перемогу незламна! Ворог буде вигнаний з української землі, й ви повернетеся до своїх домівок, до мирної праці.

Щиро бажаю вам міцного здоров’я, сил, бадьорого настрою та оптимізму. Хай над вами і вашими рідними буде мирне небо і сяє ясне сонце. Зичу вам родинного щастя, добра і злагоди у ваших оселях, здійснення заповітних мрій, успіхів у подальшій професійній діяльності та втілення в життя ваших планів і задумів.

Разом до перемоги!

 

З повагою,

голова Бахмутської райдержадміністрації,

начальник районної військової адміністрації                                 Сергій КАЛЬЯН


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора