A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Бахмутське міське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області інформує

Дата: 07.10.2022 12:25
Кількість переглядів: 143

Фото без опису

 

Бахмутське міське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області продовжує здійснювати свої обов’язки дистанційно.

 

Для оплати листків непрацездатності застрахованих осіб страхувальнику (роботодавцю) необхідно надати до відділення Фонду заяву-розрахунок, яка містить інформацію про нараховані застрахованим особам суми матеріального забезпечення та окремих виплат потерпілим на виробництві за їх видами.

 

За оперативними даними протягом вересня 2022 року спеціалістами відділення:

 

• прийнято 42 заяви-розрахунки від страхувальників для здійснення фінансування матеріального забезпечення застрахованим особам та потерпілим внаслідок нещасного випадку або профзахворювання за 164 листками непрацездатності на суму 790,7 тис. грн.;

 

• профінансовано матеріальне забезпечення за заявами-розрахунками, поданими роботодавцями по 19.07.2022, на загальну суму 1219,3 тис. грн (за 301 листком непрацездатності для 168 застрахованих осіб), у тому числі:

– допомога по тимчасовій непрацездатності – 586, 5 тис. грн.;

– допомога по вагітності та пологах – 570,0 тис. грн.;

– допомога на поховання – 16,4 тис. грн.;

– допомога по тимчасовій непрацездатності, пов`язана з виробництвом, на загальну суму – 46,4 тис. грн.

 

Отримано 84 повідомлення від страхувальників про виплату коштів працівникам за 412 листками непрацездатності.

 

Нагадуємо, що дата фінансування Фондом допомоги прямо залежить від дати подання заяви-розрахунку. Слідкувати за станом оплати лікарняних можна онлайн у телеграм-каналі Фонду https://t.me/socialfund за тегом #фінансування_страхувальників.

 

За роз’ясненнями з питань оплати листків непрацездатності можна звернутися за телефонним номером відділення: +38(095)687-76-15.

Гаряча лінія Бахмутського міського відділення +38 (066) 555-04-92.

Направити звернення можна на електронну адресу відділення baxm.dn@fssu.gov.ua .

 

Віримо в Україну! Разом переможемо!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора