A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Вітання голови Бахмутської райдержадміністрації, начальника районної військової адміністрації з Міжнародним днем людей похилого віку та Днем ветерана

Дата: 01.10.2022 07:29
Кількість переглядів: 156

Фото без опису

На вашу долю випали суворі випробування: ви боронили рідну землю від нацистів під час Другої світової війни, відновлювали зруйновані міста і села у післявоєнні роки. Величний подвиг захисників і визволителів своєї землі назавжди збережеться в пам'яті українського народу.

 

Вічна слава і глибока пошана ветеранам-фронтовикам, трудівникам тилу – всім, хто вистояв і переміг у тій війні, віддав своє життя в ім'я майбутнього прийдешніх поколінь.

 

Шановні ветерани! Сьогодні, коли рф розв’язала підступну війну на українській землі та зазіхає на нашу свободу, на суверенітет і територіальну цілісність України, для нинішнього покоління наших воїнів-захисників ви – приклад самовідданого служіння своєму народові, приклад того, як треба любити і захищати свою Батьківщину.

  

Під час повномасштабної російської агресії  ветерани Бамутського району, кожний на своєму місці, роблять свій внесок у перемогу над ворогом: захищають рідну землю, самовідданою працею в тилу допомагають нашим воїнам боронити Україну на всіх фронтах.

 

Тож прийміть слова щирої вдячності за все, що вами зроблено заради незалежності, розвитку і зміцнення української держави.

Бажаю вам найголовнішого – здоров’я, активного довголіття та мирного неба над головою. Нехай завжди поруч із вами будуть рідні й близькі люди, які зігріватимуть вас своїм душевним теплом, любов’ю та турботою.

 

 

 

З повагою та вдячністю,

голова Бахмутської райдержадміністрації,

начальник районної військової адміністрації          Сергій КАЛЬЯН 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора