A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

ГОЛОВА БАХМУТСЬКОЇ РДА, РАЙОННОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ ПРИЙНЯВ УЧАСТЬ У ОБЛАСНІЙ НАРАДІ

Дата: 28.09.2022 20:50
Кількість переглядів: 405

Фото без опису

 

Голова Бахмутської районної військової адміністрації Сергій Кальян прийняв участь у  нараді під головуванням заступника голови облдержадміністрації Юлії Костюніної щодо створення гуманітарних штабів (хабів, центрів) для підтримки внутрішньо переміщених осіб Донецької області за новим місцем проживання.

Під час наради обговорено питання створення гуманітарних штабів для підтримки внутрішньо переміщених осіб з Донецької області, які перемістилися до більш безпечних регіонів України. Учасників ознайомлено з алгоритмом створення та позитивним досвідом осередку для переселенців «Ми разом» «Центр підтримки внутрішньо переміщених осіб Краматорського району» в місті Дніпро.

За результатами наради вирішено консолідувати зусилля всіх органів влади шляхом укладення відповідних меморандумів та активізувати роботу по створенню гуманітарних штабів, хабів, центрів в містах України, де знаходиться найбільша кількість мешканців області.

«Влада зобов’язана підтримувати своїх громадян та допомагати їм долати складні життєві обставини. Це зараз дуже важливо», - зазначила Юлія Костюніна.

До речі, такий гуманітарний штаб(хаб) створено при Бахмутській райдержадміністрації, районній військовій адміністрації і він успішно працює у місті Дніпро за адресою: проспект Яворницького,36, де мешканці Бахмутського району отримують гуманітарну допомогу, можуть скористатися медичними послугами та інше.

Також районна влада планує створення таких штабів і в інших містах України куди переїхали мешканці Бахмутського району.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора