A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ МЕДИКО-СОЦІАЛЬНИМИ ПОСЛУГАМИ ПОТЕРПІЛИХ ВНАСЛІДОК НЕЩАСНОГО ВИПАДКУ НА ВИРОБНИЦТВІ

Дата: 27.09.2022 12:33
Кількість переглядів: 127

Фото без опису

 

В умовах воєнного стану Бахмутське міське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України продовжує виконувати свої статутні завдання дистанційно та здійснює забезпечення потерпілих внаслідок нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання медичними та соціальними послугами відповідно до вимог Закону України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування».

Так, для забезпечення потерпілих на виробництві протезно-ортопедичними виробами, які виїхали в більш безпечне місце, були укладені договори з протезно-ортопедичними підприємствами на виготовлення зимового та літнього ортопедичного взуття та на складне протезування. Також проводиться робота щодо видачі особам з інвалідністю протипролежневих подушок, інвалідних колясок тощо.

Крім того, потерпілі на виробництві забезпечуються санаторно-курортним лікуванням, при цьому самостійно обираючи санаторій, розташований на території України, відповідно до медичних показань за профілем лікування. З початку військової агресії шість осіб, які перебувають на обліку в Бахмутському міському відділенні, уже отримали санаторно-курортне лікування, інші проходять або планують курс оздоровлення в санаторіях м. Верхньодніпровськ, м. Миргород, м.Трускавець та інших.

Нагадуємо, забезпечення медико-соціальними послугами потерпілих, які стали особами з інвалідністю внаслідок нещасних випадків на виробництві, здійснюється 2 відповідно до висновку МСЕК, за прямими наслідками виробничої травми чи професійного захворювання та фінансується Фондом у повному обсязі.

За роз’ясненнями з питань надання медико-соціальних послуг можна звернутися за телефоном: +38 (050) 754 39 73, - або за номером гарячої лінії Бахмутського міського відділення +38(066) 555-04-92.

Направити звернення можна на електронну адресу відділення baxm.dn@fssu.gov.ua. Віримо в Україну!

Разом переможемо!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора