A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

За тиждень на Донеччині відновили електропостачання для понад 90 тисяч родин, без світла поки що лишаються 87 населених пунктів

Дата: 26.09.2022 12:45
Кількість переглядів: 103

Фото без опису

 

 

Попри обстріли за тиждень фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі вдалося відновити електропостачання 83 населених пунктів на Донеччині. Знову зі світлом понад 90 тисяч родин. Енергетики продовжують робити усе можливе для якнайскорішого відновлення електропостачання щойно це стає можливим та військові надають дозвіл на проведення робіт. 

З 19 по 25 вересня аварійно-ремонтні бригади  змогли відремонтувати низку пошкоджень мереж та повністю чи частково відновили світло жителям 83 населених пунктів. Це дозволило повернути електропостачання в оселі 90 465 родин.

Зокрема за вчора енергетики відремонтували мережі для жителів 11 населених пунктів у Краматорському, Покровському, Бахмутському та Волноваському районах, що дозволило повернути електрику в 4,8 тисяч домогосподарств. Із них понад 2 тисячі – у Краматорській громаді, та по понад 900 у Авдіївській та Мар’їнській. Вдалося фахівцям компанії попрацювати також у Великоновосілківській, Торецькій та Костянтинівській громадах.

Активні бойові дії на Донеччині тривають. Ситуація в області залишається надзвичайно важкою. Найскладніші напрямки – Бахмутський, Авдіївський, Торецький та Мар’їнський. Без світла поки що лишаються 87 населених пункти області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора