A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Оперативна ситуація по області станом на ранок 25 вересня

Дата: 25.09.2022 11:20
Кількість переглядів: 144

Фото без опису

 

Цієї ночі росіяни били по цивільних об’єктах по всій лінії фронту від Великої Новосілки до Святогірська. Про це повідомив начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко на своїй сторінці  у соцмережі "Фейсбук".

У Великоновосілківській громаді росіяни вдарили з ЗРК С-300 по Андріївці – пошкодили три будинки та місцеву школу, без постраждалих.

У Покровському районі обстрілів зазнали Мар’їнська та Авдіївська громади. 

Пізно ввечері росіяни знову влучили у Красногорівську опорну школу – там зайнялася пожежа. Вночі відбувся ще один обстріл міста – поранено 1 людину. Також на території громади обстріли зафіксовано у Мар’їнці, Новомихайлівці та Катеринівці – без постраждалих.

Вночі були поодинокі прильоти по старій та центральній частинах Авдіївки, на ранок – масований артобстріл центру міста. За попередньою інформацію, постраждалих немає.

У Краматорському районі найбільше постраждала Святогірська громада. У Святогірську снаряд влучив у багатоповерховий будинок – поранено 6 людей. Також 2 приватні будинки пошкоджено у Хрестищі – там без жертв. 

У Бахмутському районі росіяни стріляли касетними снарядами по Часовоярській громаді – інформації про постраждалих не надходило.

- Вся Донеччина – це зона бойових дій. Залишатися тут небезпечно! Евакуюйтесь вчасно! - наголосив очільник області.

 

За матеріалами сайту Донецької облдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора