A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

За добу відновлене електропостачання майже 39 тисяч домогосподарств, поки що без світла – 109 населених пункти

Дата: 21.09.2022 13:35
Кількість переглядів: 115

Фото без опису

 

Протягом доби фахівці ДТЕК Донецькі електромережі повністю чи частково відновили світло у 9 населених пунктах Бахмутського, Покровського та Краматорського районів. Знову з електрикою майже 39 тисяч домогосподарств на Донеччині. 

20 вересня  вдалося отримати дозвіл на проведення низки робіт від військових, провести ремонти та відновити електропостачання для жителів 9 населених пунктів. Енергетики повернули електрику в оселі 38 720 родин у Покровському, Бахмутському та Краматорському районах.

Найбільше відновлень вдалося виконати у Бахмутській громаді, яка є одним із основних напрямків наступу ворога та піддається постійним обстрілам. Знову зі світлом оселі понад 33 тисяч родин, знеструмлених через бойові дії близько двох тижнів назад. Через постійні обстріли та відсутність дозволу від військових енергетики не могли потрапити до місць ушкоджень мереж та виконати ремонти. Щойно військові надали дозвіл – фахівці енергокомпанії відремонтували обладнання.

Низку робіт вдалося виконати і у Торецькій громаді, яка теж постійно потерпає від бойових дій – з електрикою майже 3 тисяч родин.

Крім того, електропостачання відновлене для 1,1 тисячі родин Мар’їнської та тисячі родин Слов’янської громади. Вдалося попрацювати також у Авдіївській та Костянтинівській громадах.

Донецька область залишається ареною активних бойових дій. Тож ми просимо наших клієнтів із розумінням ставитися до ситуації з енергопостачанням. Найважчими напрямками лишаються Бахмутський, Авдіївський, Торецький та Мар’їнський. Поки що без світла – 109 населених пункти області.

За матеріалами  ДТЕК Донецькі електромережі 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора