A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Оперативна ситуація по області станом на ранок 15 вересня

Дата: 15.09.2022 10:14
Кількість переглядів: 140

Фото без опису

Росіяни продовжують постійні обстріли по лінії фронту та удари по містах у відносному тилу. Цієї ночі найактивніше ворог стріляв у Бахмутському районі: тут постраждали Бахмутська, Торецька, Світлодарська та Сіверська громади, повідомляє начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук".

Близько півночі росіяни зруйнували багатоповерхівку в Бахмуті. За попередньою інформацією, під завалами може  перебувати четверо людей. На місці працює ДСНС, намагаючись їх врятувати. 

Бахмут залишається одним із найнебезпечніших місць на Донеччині - за попередню добу в місті було поранено 9 цивільних.

У Торецьку росіяни поцілили в лікарню — поранили одну людину, повибивали вікна у хірургічному, дитячому та пологовому відділеннях.

У Світлодарській громаді ніч минула гучно. Росіяни обстрілювали Одрадівку та станцію Майорськ. Інформація про постраждалих не надходила. 

Вночі були прильоти по Сіверську — відомо про пошкоджені приватні будинки, але точний обсяг руйнувань ще уточнюємо.

У Покровському районі росіяни ударили по тиловому Мирнограду та прифронтових Авдіївській та Очеретинській громадах.

У Мирнограді влучили в шахту — поранили 1 людину. За попередньою інформацією, стріляли касетними боєприпасами зі Смерчів.

В Авдіївці знову масований артобстріл центру міста під ранок. Наслідки — встановлюємо. В Очеретинській громаді під обстріл з Ураганів потрапила Новобахмутівка — без постраждалих.

 

За матеріалами сайту Донецької облдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора