A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Оперативна ситуація по області станом на ранок 10 вересня: вночі росіяни вели обстріли по всій лінії фронту

Дата: 10.09.2022 10:38
Кількість переглядів: 118

Фото без опису

 

Вночі росіяни вели обстріли по всій лінії фронту від Волноваського до Бахмутського району. Протягом доби періодичних обстрілів зазнавав Вугледар. Зокрема, один із них прийшовся у будівлю місцевої школи. За попередньою інформацією, без постраждалих. Про це повідомляє  начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук".

У Покровському районі під обстрілами Авдіївська, Курахівська та Мар’їнська громади. 

В Авдіївці за ніч було кілька масованих обстрілів зі ствольної артилерії по старій та центральній частинам міста – без жертв. У Мар’їнській та Курахівській громадах були періодичні обстріли – обійшлося без постраждалих.

У Краматорському районі під обстріл потрапила Костянтинівка – відомо про щонайменше 1 пораненого.

У Бахмутському районі потерпають Бахмутська, Соледарська, Світлодарська та Торецька громади.

Відомо про 1 загиблого цивільного у Бахмуті, пошкоджено приватний та багатоквартирний будинки. В решті району жертв, на щастя, немає, однак є пошкоджене майно у Торецькій громаді: два будинки та автомобіль у Північному. Також обстрілів зазнали села у Соледарській та Світлодарській громадах – там обсяги завданої шкоди встановлюємо.

- Росіяни щоночі завдають ударів по мирних жителях Донеччини. Агресор не вибирає жертв – він хоче знищити всіх. Тому залишатися в області небезпечно! Евакуюйтеся вчасно! наголошує очільник області.

 

За матеріалами сайту Донецької облдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора