A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Звернення голови Бахмутської райдержадміністрації, начальника районної військової адміністрації з нагоди 79-ї річниці визволення Бахмутського району та Донбасу від нацистських загарбників

Дата: 08.09.2022 08:05
Кількість переглядів: 150

Фото без опису

 

Шановні мешканці Бахмутського району! Дорогі ветерани!

 

Цими днями ми відзначаємо 79-у річницю визволення Бахмутського району та Донбасу від нацистських загарбників і вшановуємо  пам’ять воїнів, які віддали своє життя за Батьківщину, за свій народ.

 

У боях за визволення нашого району загинуло понад 33 тисяч солдат і офіцерів. Ми в неоплатному боргу перед тими, хто  до останнього стояв на передовій та за лінією фронту, хто в далекому 43-му вигнав нацистів з Донецької землі.

 

Схиляємо голови перед пам’яттю воїнів-визволителів, які ціною свого життя відстояли право майбутніх поколінь жити вільно на рідній землі.

Низький уклін вам, дорогі ветерани, за героїзм і самопожертву в роки війни, за відбудову рідної Донеччини та країни в післявоєнний час.

 

Сьогодні річниця визволення Донбасу та Бахмутського району від нацистських загарбників припадає на час повномасштабного воєнного вторгнення рф в Україну.

На українську землю знову прийшла ворожа нечисть.

Зараз наш район – одна з найгарячіших точок на сході України, але ми віримо в ЗСУ. Нинішні захисники України гідні подвигу своїх дідів-прадідів і міцно тримають стрій, примножуючи перемоги нашого народу в боротьбі за незалежність і територіальну цілісність Української держави.

 

Від щирого серця зичу всім ветеранам, воїнам-захисникам, жителям славного Бахмутського району міцного здоров’я, сил, наснаги на бойові та трудові звершення в ім’я України, заради майбутнього наших дітей та онуків.

 

Нехай під мирним небом квітне і розвивається наш рідний край, наша незалежна Україна. Хай життя кожної родини буде наповнене радістю, благополуччям і впевненістю в завтрашньому дні.

 

Проте завжди – у дні урочистих свят і в повсякденному житті – наш святий обов’язок пам’ятати про воїнів-визволителів, захисників України минулих часів і сьогодення.

 

Честь і слава Героям!

Вічна і світла пам’ять полеглим!

Герої живі, доки пам’ять про них живе в наших серцях!

 

З повагою,

голова Бахмутської райдержадміністрації,
начальник районної військової адміністрації           Сергій КАЛЬЯН


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора