A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Евакуюйся вчасно: як мешканців Донеччини зустрічають у Кропивницькому

Дата: 07.09.2022 18:20
Кількість переглядів: 143

Фото без опису

 

Минулої ночі до Кропивницького прибула чергова група евакуйованих з Донеччини, які рятуючись від ворожих обстрілів та постійних бомбардувань, змушені були залишити  свої домівки. Більшість – жінки, діти, старенькі, хворі та маломобільні громадяни. 

Психологи і рятувальники ГУ ДСНС у Кіровоградській області безпосередньо на пероні вокзалу допомагали людям перенести речі, домашніх тварин. Людям похилого віку та особам з обмеженими фізичними можливостями, які не могли пересуватися без сторонньої допомоги, рятувальники допомагали дістатись наметів для відпочинку, автобусів чи автомобілів швидкої допомоги. Психологи Служби порятунку працювали з дітьми і дорослими, які потребували психологічної підтримки.

Далі донеччан організовано перевезли до місць проживання, визначених обласною адміністрацією, повідомляють у ГУ ДСНС у Кіровоградській області.

Нагадуємо,  безкоштовна евакуація у Кіровоградську область, яка здійснюється з початку серпня спеціальним поїздом з Покровська до Олександрії та Кропивницького, продовжується і у вересні.  Потяг з Покровська відправлятиметься по парних днях (розклад наведено в інфографіці нижче).

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора