A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Під час проведення обласного штабного тренування перевірено готовність до реагування на можливі надзвичайні ситуації осінньо-зимового періоду

Дата: 29.08.2022 16:00
Кількість переглядів: 118

Фото без опису

 

29 серпня голова Бахмутської райдержадміністрації, начальник районної військової адміністрації Сергій Кальян узяв участь у штабному тренуванні за темою «Дії органів управління територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Донецької області та її ланок в умовах підвищення загроз та ризиків виникнення надзвичайних ситуацій, що характерні для осінньо-зимового періоду», яке проходило в режимі відеоконференції під головуванням заступника голови облдержадміністрації Вадима Філашкіна.

 

У заході взяли участь голови райдержадміністрацій, начальники районних військових адміністрацій, начальники міських військових адміністрацій Краматорська та Слов’янська, Покровський міський голова. Також до штабних тренувань були залучені керівники обласних спеціалізованих служб цивільного захисту та окремих структурних підрозділів облдержадміністрації.

 

Головна мета штабного тренування – перевірка готовності до реагування на можливі надзвичайні ситуації осінньо-зимового періоду з боку обласних спеціалізованих служб цивільного захисту і відповідних структур у районах і містах області. 

 

За підсумками проведення штабних тренувань учасники заходу також мали можливість обговорити проблемні питання та визначити шляхи їх вирішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора